Belépési mód, tagdíj

internetes jelentkezés

A belépési igényt az varosszepitok@sopron.hu e-mail címen lehet bejelenteni. Kérjük a postai elérhetoséget, továbbá azt megadni, hogy a kombinált tagdíjat, vagy csak tagdíjat kíván fizetni, így a befizetési csekket ennek megfeleloen tudjuk kiállítani és elküldeni.

személyes jelentkezés

Személyesen a fogadó órák idején a Sopron, Új u.4. szám alatti hivatali helyiségünkben lehet az igényt bejelenteni, ahol megismerheto az Egyesület alapszabálya és a tagdíj is.

tagdíj
    Az elnökség a 2023. évi tagdíjakat a következő szerint határozta meg:
  • Aktív korú tagjaink részére 2.500.- Ft/év Soproni Szemlével kombinálva 6.100.- Ft/év

  • Nyugdíjas és tanuló tagok részére 1000.- Ft/év Soproni Szemlével kombinálva 4.600.- Ft/évTisztelt Tagtársunk!

A Soproni Városszépítő Egyesület új Alapszabálya 4. §. (1) pontja értelmében a tagsági viszony keletkezésének feltétele a Belépési nyilatkozat kitöltése. Ezt a közhasznúsággal összefüggésben, jogszabályi rendelkezés írja elő, függetlenül attól, hogy a korábbiakban valaki már ténylegesen az Egyesület tagja volt vagy új belépőről van szó.

Ennek értelmében kérjük t. Tagtársunkat, hogy a Belépési nyilatkozatot kitöltve az Egyesület címére (9400 Sopron, Új u. 4.) visszajuttatni szíveskedjék. A visszajuttatás megkönnyítése érdekében arra a következő lehetőségek állnak rendelkezésre:
a közgyűlésen személyesen leadható az Egyesület tisztségviselőjénél, a gazdasági vezetőnél, személyesen beadható az ügyfélfogadási időben (szerda 9.oo – 11.oo óra) az Egyesület irodájában, ügyfélfogadási időn kívül az Egyesület irodájának ajtaján lévő postaládába bedobható, postán normál levélként feladható az Egyesület címére, amely második bekezdésünkben megtalálható.

A Belépési nyilatkozattal és annak visszajuttatásával kapcsolatos kellemetlenségekért szíves elnézését kérjük


Sopron, 2023. február 1.

a Soproni Városszépítő Egyesület elnöksége